Energetsko certificiranje zgrada i kuća - AKCIJA!!


Kontaktirajte nas na:

Telefon: 01/6277-209
Info mobitel: 099/4721 668 ili na
Mail: info@adeoengineering.hr
U roku od 24 sata otvaramo Vaš predmet i u roku 48 sati završavamo certifkat!

ZATRAŽITE BESPLATNU PONUDU – skraćeni i ubrzani rokovi za predaju zahtjeva, elaborata, certifikata po još povoljnijoj cijeni!

Energetski certifikat je dokument koji prikazuje energetska svojstva zgrade. Njegov izgled i sadržaj je propisan je pravilnikom o energetskom certificiranju zgrada. Energetsko certificiranje zgrade obvezno uključuje:

• energetski pregled zgrade,
• proračun isporučene energije za rad tehničkih sustava u zgradi - prema Metodologiji,
• određivanje energetskog razreda zgrade,
• određivanje mjera odnosno preporuka i izradu energetskog certifikata.
• Referentne vrijednosti isporučene energije za rad tehničkih sustava u zgradi propisane su Tehničkim propisom o racionalnoj uporabi energije i toplinskoj zaštiti u zgradama.

Cilj energetskog pregleda je istražiti stanje i karakteristike svih sustava u građevini i svih građevnih dijelova odnosno vanjske ovojnice objekta te u odnosu na dobivene podatke predložiti korisniku mogućnosti i mjere za uštedu energije. Do 2007. nije postojala zakonska regulativa iz područja energetske efikasnosti tako da se na vaćini postojećih građevina može primijeniti barem jedna mjera uštede energije.

Energetski pregledi se rade za građevinske cjeline odnosno za poseban dio zgrade ( samostalna uporabna cjelina zgrade je dio zgrade, kat ili stan, poslovni prostor i slično unutar zgrade koji je predviđen ili preuređen za zasebno korištenje )Vlasnik samostalne uporabne cjeline zgrade može naručiti izradu energetskog certifikata i u slučaju ako zgrada u cjelini ima važeći energetski certifikat, tada je važeći energetski certifikat onaj koji je izdan za tu samostalnu uporabnu cjelinu zgrade.


Adeo engineering

Adeo engineering d.o.o. je tvrtka koju čine strojarska, elektrotehnička i arhitektonska struka. Izrađujemo energetske certifikate te obavljamo energetske preglede građevina na cijelom području republike Hrvatske.

Svaki izdani energetski certifikat evidentira se u registru Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja Republike Hrvatske.

Kontakt info

Telefon: 01/6277-209
Email: info@adeoengineering.hr
Website: www.adeoengineering.hr

Kompletna usluga i rješenje na jednom mjestu!

ODRŽIVO GOSPODARENJE ENERGIJOM

Popis stranica